VIDEO ORA NEWS

Stuhi me shi dhe erë, përmbytet Durrësi dhe Lezha

06/11/2019 - 21:17
Lirohet Florenc Çapja
21/11/2019 - 19:52
Të rinjtë të papunë
21/11/2019 - 19:52