VIDEO ORA NEWS

Shkatërrohet "Trekëndëshi" i kanabisit në Gjirokastër, arrestohet organizatori dhe financuesi

09/11/2019 - 14:27
Digjet makina në Bllok
12/11/2019 - 23:00