VIDEO ORA NEWS

Kriza politike dhe negociatat, BERZH: Rritja ekonomike e Shqipërisë do të bjerë në 2.9%

06/11/2019 - 19:58
Digjet makina në Bllok
13/11/2019 - 01:01