VIDEO ORA NEWS

Dëshmia nga Pogradeci: Me shkop bejsbolli, i shkatërrojnë lokalin dhe e bëjnë për spital

09/11/2019 - 13:58
Digjet makina në Bllok
12/11/2019 - 22:40