VIDEO ORA NEWS

BOOM: E diagnostikuar me kancer dhe pa çati mbi kokë, 60-vjeçarja jeton me frikën e gjakmarrjes

08/11/2019 - 19:39
Digjet makina në Bllok
13/11/2019 - 00:42