"Yjet e mafies" u kapën me 95 kg kokainë

Dy transportuese droge kanë pranuar se bashkë me një mikun e tyre të pornografisë kanë kontrabanduar mbi 12 milionë euro kokainë në Australi. Melina Roberce, 23 vjeç dhe Andre Tamine, 64 vjeç, u deklaruan fajtor pasi u kapën me 95 kg drogë të kategorisë A.