Xhiro nëpër Hollandë

Të përshkosh mbi 40 kilometra për të zbuluar tokën e tulipanëve. Ky intinerar të lejon të shijosh peisazhe të mrekullueshëm të polderëve holandezë (vendet kënetore të mbyllura me pendë) dhe përgjatë mullinjve të vjetër, si ata të Kinderdijk, Pasuri e Njerëzimit, shpallur nga UNESCO më 1997n.