Vlorë, hyrja në fshatin Fitore eshte e pamundur

Gazetarja e Ora News Manjola Hasa ndodhet në Vlorë dhe informon se në fshatin Fitore makinat e ushtrisë po ndihmojnë në evakuimin e banorëve. Lëvizja drejt fshatit Fitore për automjetet e vogla është e pamundur. Ata janë vendosur pranë rrugës nacionale dhe hyrje për në fshatin Fitore për mjetet e vogla është e pamundur
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13