Vlorë, hyrja në fshatin Fitore eshte e pamundur

Gazetarja e Ora News Manjola Hasa ndodhet në Vlorë dhe informon se në fshatin Fitore makinat e ushtrisë po ndihmojnë në evakuimin e banorëve. Lëvizja drejt fshatit Fitore për automjetet e vogla është e pamundur. Ata janë vendosur pranë rrugës nacionale dhe hyrje për në fshatin Fitore për mjetet e vogla është e pamundur
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29