Vlorë, hyrja në fshatin Fitore eshte e pamundur

Gazetarja e Ora News Manjola Hasa ndodhet në Vlorë dhe informon se në fshatin Fitore makinat e ushtrisë po ndihmojnë në evakuimin e banorëve. Lëvizja drejt fshatit Fitore për automjetet e vogla është e pamundur. Ata janë vendosur pranë rrugës nacionale dhe hyrje për në fshatin Fitore për mjetet e vogla është e pamundur
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57
Duke vështruar "nga vdekja"!
01/05/2018 - 16:51