Vlora ka mungesë të energjisë elektrike prej 72 orësh

Zona e Llogarasë në Vlorë ka mungesë të energjisë elektrike prej 72 orësh. Kushtet e këqija atmosferike janë bërë shkak për këtë, ndërsa nuk ka patur asnjë ndërhyrje nga OSHEE në Vlorë për të përmirësuar situatën dhe rikthyer furnizimin me enrgji. Probleme të vijueshme me ndërprerjen e energjisë ka patur dhe në Orikum e Dukat. Situata problematike paraqitet kryesisht në Lloogara, ndërsa pritet rikthimi i energjisë vetëm gjatë ditës së sotme. Llogaraja, por edhe Orikumi e Dukati janë ndër zonat më problematike, sa i përket furnizimit me energji për shkak të defekteve që shkatohen si pasojë e motit të keq.