Vladimir Putin feston 67-vjetorin në natyrë

Presidenti rus Vladimir Putin festoi dje 67-vjetorin e lindjes. Me rastin e ditëlindjes ai ka pasuruar albumin e tij fotografik me foto të reja teksa relaksohet në pyll në kërkim të kërpurdhave.
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52