Viti i Da Vinçit, të gjitha ekspozitat e artit gjatë 2019

Për kulturën protagonisti më i madh i vitit 2019 do të jetë Leonardo da Vinçi, pasi shënohet 500 vjetori i vdekjes së gjeniut.Së bashku me autorin e "Gioconda" dhe "Cenacolo" do të jenë shumë artistë këtë vit protagonistë të ekspozitave që nuk duhen humbur, të cilat do ta bëjnë udhëtimin publik nëpër shekuj me anë të pikturës, fotografisë, skulpturës, vizatimeve.