Vipat zgjedhin 'të kuqen e pasionit'

Fustani i mbrëmjes i preferuar për vipat është padyshim në ngjyrë të kuqe. Ndryshon gjatësia dhe stili, por ngjyra i bashkon të gjitha në të njëjtën shije: e kuqja.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47