Vipat para dhe pas ndërhyrjeve të tmerrshme plastike

Për shumë njerëz, kirurgjia plastike do ishte diçka që do e praktikonin vetëm në rast emergjence. Në rast aksideni për shembull. Në të kundërt, makiazhi dhe veshja e duhur do ishin ideale për t’u dukur mirë. Sigurisht që, me kalimin e moshës mund të ndryshojnë edhe mendim. Megjithatë, para se t’i nënshtroheni të tilla ndërhyrjeve, mendohuni mirë