Vipat kopjojnë mbretëreshën?

Me kostumet e saj në ngjyra pastel, kapelet me ngjyra dhe çantën që nuk e ndërron kurrë, mbretëresha Elisabetë, është konsideruar një ikonë e stilit. Tani, në moshën 92 vjeçare, sovrania mund të mburret se ka lëshuar një trend të ri: jeshilen forsforeshente. Në qershor, përkrah Meghan Markle, Elisabeta mori pjesë në Mersey Gateway Bridge Opening me një kostum i gjithi i gjelbër aq të dukshëm, sa klipsoi edhe dukeshën e re. Më pas, të gjitha e kopjuan, nga Rita Ora tek Kim Kardashian...! Shihni fotot dhe gjykoni vetë!
Mel B e 'tradhtojnë' bikinit
16/04/2018 - 13:59
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08