Vipat kopjojnë mbretëreshën?

Me kostumet e saj në ngjyra pastel, kapelet me ngjyra dhe çantën që nuk e ndërron kurrë, mbretëresha Elisabetë, është konsideruar një ikonë e stilit. Tani, në moshën 92 vjeçare, sovrania mund të mburret se ka lëshuar një trend të ri: jeshilen forsforeshente. Në qershor, përkrah Meghan Markle, Elisabeta mori pjesë në Mersey Gateway Bridge Opening me një kostum i gjithi i gjelbër aq të dukshëm, sa klipsoi edhe dukeshën e re. Më pas, të gjitha e kopjuan, nga Rita Ora tek Kim Kardashian...! Shihni fotot dhe gjykoni vetë!
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29
"Fluturime" mbi liqen
14/08/2019 - 08:55
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05