Vipat kopjojnë mbretëreshën?

Me kostumet e saj në ngjyra pastel, kapelet me ngjyra dhe çantën që nuk e ndërron kurrë, mbretëresha Elisabetë, është konsideruar një ikonë e stilit. Tani, në moshën 92 vjeçare, sovrania mund të mburret se ka lëshuar një trend të ri: jeshilen forsforeshente. Në qershor, përkrah Meghan Markle, Elisabeta mori pjesë në Mersey Gateway Bridge Opening me një kostum i gjithi i gjelbër aq të dukshëm, sa klipsoi edhe dukeshën e re. Më pas, të gjitha e kopjuan, nga Rita Ora tek Kim Kardashian...! Shihni fotot dhe gjykoni vetë!
Pamje fantastike nga Gucia
23/11/2017 - 11:31
Foto që duhen parë 2 herë
22/11/2017 - 21:37
Kur tatuazhi del "zhgënjim"
22/11/2017 - 17:08
Kur të godet fati i keq
21/11/2017 - 20:39
Sinkronizmi perfekt nën ujë
21/11/2017 - 18:10
Femra të "rrëmujshme"
20/11/2017 - 17:54