Vijojnë përgatitjet e skuadrës së Skënderbeut

Ekipi i Skënderbeut vijon përgatitjet në prag të javës së katërt të Kategorisë Superiore. Nën drejtimin e trajnerit Orges Shehi dhe stafit teknik ekipi vijon përgatitjet me dy seanca në ditë. Veç takimin të javës së 4-rt ndaj Flamurtarit ekipi është përqëndruar dhe për takimin e parë të kupës ndaj Veleçikut, takim i cili do të zhvillohet mesjavën e ardhshme.