Vajza që ngjajnë si kukulla

Me makiazhin e tyre të përkryer dhe pamjet perfekte, nuk mohohet dot se kukullat e kahershme Bratz janë bërë një frymëzim për mënyrën e makiazhit. Pra, mbahuni fort ju vajza që jeni ‘tifoze’ të bukurisë dhe shndërrimit, pasi mania më e fundit e make-up-it që ka përfshirë internetin është frymëzuar nga kukullat Bratz dhe rezultatet janë seriozisht mbresëlënëse.