Ushtria, të vetmit që qarkullojnë në Tiranë

Prej orës 13:00 të ditës së sotme deri në orën 05:00 të së hënës (23 mars) nuk do të lejohet asnjë lloj lëvizje nëpër Tiranë si masë parandaluese për përhapjen e COVID-19. Gjithashtu të gjitha aktivitetet janë mbyllur. Të vetmit që qarkullojnë në kryeqytet ditën e sotme janë forcat e policisë dhe të ushtrisë të pajisur me automjete të rënda ushtarake. FOTO LSA
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33