Ushtria feston Ditën e Çlirimit

Më 29 nëntor nuk mbeti pa festuar as Ministria e Mbrojtjes, e cila dha një shfaqje të vërtetë me armatime, bandën muzikore dhe shumë argëtim për fëmijët.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52