Ushtria feston Ditën e Çlirimit

Më 29 nëntor nuk mbeti pa festuar as Ministria e Mbrojtjes, e cila dha një shfaqje të vërtetë me armatime, bandën muzikore dhe shumë argëtim për fëmijët.

FOTOGALERI TJERA

Përleshje titanësh!

05/07/2018 - 16:57

Sot në Tiranë

05/07/2018 - 12:26

Moda e Lartë në Paris

04/07/2018 - 13:07

Rrobebanjot që shëmtojnë

03/07/2018 - 15:54

Një vit pa Fantozzin

03/07/2018 - 11:45