Ushtria feston Ditën e Çlirimit

Më 29 nëntor nuk mbeti pa festuar as Ministria e Mbrojtjes, e cila dha një shfaqje të vërtetë me armatime, bandën muzikore dhe shumë argëtim për fëmijët.
"Fluturime" mbi liqen
14/08/2019 - 08:55
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05