Ushtria feston Ditën e Çlirimit

Më 29 nëntor nuk mbeti pa festuar as Ministria e Mbrojtjes, e cila dha një shfaqje të vërtetë me armatime, bandën muzikore dhe shumë argëtim për fëmijët.