Ushqim për bagëtinë dhe ujë në fshatrat e përmbytur

Forcat e Armatosura kanë vijuar gjatë gjithë ditës së sotme shpërndarjen e ndihmave në zonat me prezence uji ne Shkoder. Efektivet e FA kane shperndare 11 ton baze ushqimore per bagetite ne fshatrat Obot, Goricë dhe Dajç njesia si dhe 1.5 ton ujë.