Upps! Harruat etiketën dukesha Markle

Dukesha e Sussex Meghan Markle vijon të jetë në qendër të vëmendjes së mediave, sidomos dhe tani pasi u mësua shtatzania e saj. Kësaj here është fokusuar për diçka tjetër. Meghan ndodhet në një turne në Australi,përkrah bashkëshortit Princ Haryy Dukesha kishte harruar të hiqte etiketën e fustanit të saj 345 dollarësh dhe ndërsa ecte në tapetin e kuq era ia zbuloi.