Uaa sa plot Tirana!!!

Lehtësimi i kufizimeve këtë fillim jave dhe me temperaturat e larta kanë nxjerrë qytetarët nga shtëpia për të shijuar natyrën dhe rrezet e diellit. Disa foto të marra nga LSA shihen njerëz në turma të cilët nuk ruajnë aspak distancën sociale. Në disa foto të tjera shihen punimet dhe dezinfektimet e lokaleve.
Rezistenca vazhdon...
14/05/2020 - 18:17