Tymuese, tension dhe parlament

Situatë e tensionuar para parlamentit. Një grup protestuesish përpiqen të çajnë kordonin. Nderkohe po hidhen dhe kapsolla. Kryetari i PD-se ndodhet me protestuesit te cilët thërrasin Rama ik! Ndërkohë brenda në Kuvend vijon seanca plenare dhe 3 deputetë të rinj bënë betimin. /Foto LSA