Tymuese të zeza dhe banderola në protestë

Tymuese të zeza dhe banderola në protestë Leja për protestën e sotme nga opozita është marrë deri në orën 12:00 në mesnatë. Protestuesit hedhin shashka dhe tymuese drejt kryeministrisë. /FOTO LSA
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53