Tym e flakë te Bashkia, banorët e "Astirit" protestojnë

Teksa policia kishte marrë masa për ti mbajtur larg derës së bashkisë, banorët e "Astirit" i janë përgjigjur me tymuese. Protestuesit hodhën flakadanë, kapsolla dhe vezë në drejtim të godinës.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47