Tym e flakë te Bashkia, banorët e "Astirit" protestojnë

Teksa policia kishte marrë masa për ti mbajtur larg derës së bashkisë, banorët e "Astirit" i janë përgjigjur me tymuese. Protestuesit hodhën flakadanë, kapsolla dhe vezë në drejtim të godinës.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53