Tym e flakë te Bashkia, banorët e "Astirit" protestojnë

Teksa policia kishte marrë masa për ti mbajtur larg derës së bashkisë, banorët e "Astirit" i janë përgjigjur me tymuese. Protestuesit hodhën flakadanë, kapsolla dhe vezë në drejtim të godinës.
A më bën një xhiro?
01/06/2018 - 08:51
E zjarrtë si Demi
29/05/2018 - 12:01