Tushemishti, fshati turistik që të fal magji

Tushemishti, fshati turistik që ndodhet 5 km larg qytetit të Pogradecit, ofron një pamje mahnitëse për të gjithë vizitorët. Shumë afër liqenit, Tushemishti ofron pamje te bukur në çdo stinë dhe plazh mahnitës në stinën e verës. Nëse nuk e keni vizituar ju ftojmë ta bëni se nuk do të zhënjeheni. Foto: LSA, Gent Shkullaku

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01