Tushemishti, fshati turistik që të fal magji

Tushemishti, fshati turistik që ndodhet 5 km larg qytetit të Pogradecit, ofron një pamje mahnitëse për të gjithë vizitorët. Shumë afër liqenit, Tushemishti ofron pamje te bukur në çdo stinë dhe plazh mahnitës në stinën e verës. Nëse nuk e keni vizituar ju ftojmë ta bëni se nuk do të zhënjeheni. Foto: LSA, Gent Shkullaku