Turne në ishujt e Spanjës

Turne në ishujt e Spanjës Të pushosh në ishujt Baleari do të thotë të 'zhytesh' edhe në shijet e gatimeve të tyre të mrekullueshme. Variete të ndryshme gastronomike që bëjnë për vete edhe më nazelinjtë. Ja disa foto nga Maiorca, Minorca, Ibiza dhe Formentera.