Tunizia, ekzotike dhe tërheqëse

Tunizia është një destinacion perfekt në çdo moment të vitit, por pranvera është pa diskutim stina më e mirë për të hulumtuar këtë vend, ku kultura dhe historia formojnë një spektër ngjyrash, parfumesh dhe arkitekturash.

FOTOGALERI TJERA

Përleshje titanësh!

05/07/2018 - 16:57

Sot në Tiranë

05/07/2018 - 12:26

Moda e Lartë në Paris

04/07/2018 - 13:07

Rrobebanjot që shëmtojnë

03/07/2018 - 15:54

Një vit pa Fantozzin

03/07/2018 - 11:45