Tunizia, ekzotike dhe tërheqëse

Tunizia është një destinacion perfekt në çdo moment të vitit, por pranvera është pa diskutim stina më e mirë për të hulumtuar këtë vend, ku kultura dhe historia formojnë një spektër ngjyrash, parfumesh dhe arkitekturash.