Transport i çuditshëm!

Nuk ka kufizime për imagjinatën njerëzore dhe aftësinë e njeriut për t'u përshtatur me mënyrën e papërshtatshme. Ndonjëherë duket e pamundur për të transportuar ngarkesa të ndryshme nga pika A në pikën B pa asnjë ndihmë...por jo për këta njerëz. Këta transportues të "talentuar" e kanë gjetur mënyrën si t'i transportojnë gjërat, mënyrë e çuditshme por efektive.