Trafikonin drogë nga Shqipëria, kush janë të arrestuarit

Bosët e drogës së dy grupeve të arrestuar ne Itali gjatë finalizimit të operacionit "Bubullima" janë Giovanni Rizzato 50 vjeç dhe Walter Margherito, 39 vjeç. Të arrestuarit e tjerë janë: Paolo Chiarella 53 vjeç, Carlo Cofano 37 vjeç, Italo e Giuseppe Loré 43 e 47 vjeç, Roberto e Antonio Ferlito 42 e 43 vjeç, Armando Corsa 45 vjeç, Francesco D'Urso 38 vjeç, Antonio Signorile 48 vjeç, Pietro Vergaro 28 vjeç, Onofrio Margaritondo 41 vjeç dhe Roberto Nigro 51 vjeç.