Trafik i rënduar në Thumanë dhe në rrethrrotullimin e Durrësit

Trafik i rënduar paraqitet në rrugën Thumanë dhe në rrethrrotullimin e Durrësit. Foto LSA
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47