Tortat më të bukura ndonjëherë

Çfarë mund të jetë më mirë se një tortë e shijshme? Jo vetëm e shijshme, por edhe e bukur? Alana Jones-Mann është një dizenjuese që jeton në Los Angeles dhe që eksperimenton me dekorimin e tortave që nga viti 2013. Ajo krijon kryevepra të pabesueshme të ngrënshme.