Tortat e çuditshme për ditëlindje

Festa e ditëlindjes është e veçantë për të gjithë njerëzit. Njerëzit e afërm të personit që ka ditëlindjen mundohen të realizojnë çdo gjë bukur që nga surpriza e deri te torta. Por ndonjëherë torta e ditëlindjes nuk është ashtu siç e presim, mjafton të shikoni këtë fotogaleri dhe do e kuptoni pse...
Kur natyra krijon kryevepra
14/01/2018 - 15:58
Kukësi-Fenerbahce 2 me 2
13/01/2018 - 20:50
Veshjet më të çuditshme
12/01/2018 - 17:03