Tortat e çuditshme për ditëlindje

Festa e ditëlindjes është e veçantë për të gjithë njerëzit. Njerëzit e afërm të personit që ka ditëlindjen mundohen të realizojnë çdo gjë bukur që nga surpriza e deri te torta. Por ndonjëherë torta e ditëlindjes nuk është ashtu siç e presim, mjafton të shikoni këtë fotogaleri dhe do e kuptoni pse...
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12