Toka po shërohet ngadalë, më e pastër se para karantinës

Ndërsa njerëzit vazhdojnë të qëndrojnë të mbyllur për shkak të koronavirusit, Toka po shërohet ngadalë. Fotot në mbarë botën para dhe pas karantinës pasqyrojnë një ulje drastike në ndotjen e ajrit në të gjithë botën.