Tiranë, qytetarët shijojnë rrezet e “fundit” të diellit

Kjo është Tirana sot, 18 mars 2020, sepse nga nesër shtetrrethimi do të jetë edhe me i rreptë. Qytetarët duket se janë duke shijuar rrezet e “fundit” të diellit përpara se të izolohen në shtëpi. Do të lejohet lëvizja vetëm në orën 06:00- 10:00 dhe 16:00 -18:00. Nëse shkelet do kesh pasoja. Foto LSA
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33