Tiranë, Nuk mund të vazhdohet kështu!

Fasha e orarit e lënë për qytetarët që të kryejnë detyrimet e domosdoshme për tu vetëkarantinuar në shtëpi pas orës 13:00 po abuzohet nga ata. Shtetrrethimi deri në orën 05:00 të mëngjesit të së hënës bëhet në kuadër të masave shtrënguese për parandalimin e përhapjes së koronavirusit COVID-19. Por pavarësisht apeleve dhe thirrjeve të vazhdueshme të shumtë janë njerëzit të cilët vijojnë të mos respektojnë distancimin social. Foto LSA
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33