Tirana vishet me flamuj Kuq e Zi

Atmosfera festive ka nisur që të ndihet në kryeqytet. Thuajse çdo pallat apo shtëpi private ka filluar që të vishet me ngjyrat kombëtare dhe është vendosur edhe simboli ynë kombëtar, flamuri kuq e zi.