Tirana nis përgatitet për duelin e Kupës

Ekipi i Tiranës i është rikthyer punës në kompleksin stërvitor “Skënder Halili”. Pas dy ditëve pushim grupi ka nisur përgatitjet për ndeshjen e Kupës përballë Ilirisë në datën 12 Shtator dhe takimin e rradhës në kampionat kundër Luftëtarit të Gjirokastrës.