Tirana në kohën e koronavirusit

Tashmë janë konfirmuar 10 raste me koronavirus. Autoritetet bëjnë apel për shumë kujdes, shmangien e grumbullimeve dhe kufizimin e lëvizjeve. Fotot jane shkrepur sot 10 mars 2020, Foto: LSA